Les 8 coses que més ens agraden quan anem de #càmping amb els #nens

Les 8 coses que més ens agraden quan anem de #càmping amb els #nens

Les 8 coses que més ens agraden quan anem de #càmping amb els #nens


  1. Espais per descobrir. La llibertat que suposa per als nens investigar, descobrir i anar a l’aventura amb altres nens és una experiència que no s’oblida.
  2. Fer amics. Els nens són, en general, força sociables i el càmping els ofereix la possibilitat de relacionar-se amb altres nens. Sense pares, al seu aire.
  3. Zones esportives: molts càmpings disposen de diferents pistes per practicar esport, futbol, bàsquet, ping-pong, minigolf… Són un punt de reunió, sobretot infantil i n’hi ha que organitzen campionats.
  4. Fer coses diferents: els nens poden encarregar-se de rentar plats, anar sols a comprar al súper del càmping, anar a dormir més tard…
  5. Reinventar les obligacions. Encara que hi ha d’haver unes normes aquestes es poden variar, fer-les diferents de les que s’han de complir quan s’està a casa.
  6. Fora cotxes: tret dels vehicles dels campistes, els cotxes i tot el que el transit comporta queda aparcat a fora. Es un lloc ideal per gaudir de les bicicletes.
  7. Com a casa: Ja sigui a la tenda, caravana o bungalou hi ha un espai reservat per a cada família. La intimitat, dins el càmping, també està assegurada. Un altre avantatge es que es pot cuinar i no hi ha ni l’obligació ni la necessitat d’anar cada dia al restaurant.
  8. L’entorn: generalment la ubicació del càmping ens permet gaudir d’espais i paisatges plens d’atractius. Ja sigui a la muntanya o a la platja al costat del mar.


Tornar a notícies